U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

WIJ LENEN DE AARDE VAN ONZE KINDEREN!Nieuws en ontwikkelingen!

01-02-2017

Dhr. Kindermann en Dhr. V D Veen zijn een samenwerkingsovereenkomst aangegaan om sterker in de markt te komen staan .

Kindermann van innovario doet het advies naar de klanten en v d Veen montage en koeling doet de installatie  van de luchtwater warmte pompen.

 

03-03-2017

Er is vandaag een overeenkomst met mitsubishi all-electric via Alklima Nederland. Dit merk zal gevoerd worden als warmtepompen voor  particulieren en bedrijven.

 

Delen via sociale media

disclaimer.

Ondanks de constante zorg en aandacht die wij besteden aan de samenstelling van deze site, is het toch mogelijk dat bepaalde informatie onvolledig of onjuist is. Er wordt getracht de getoonde informatie zo volledig mogelijk te houden.

Eventuele wijzigingen aan de informatie kunnen te allen tijde worden doorgevoerd, zonder voorafgaande kennisgeving. Wij sluiten alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei schade, direct of indirect, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van onze site en/of de informatie, of met de tijdelijke onmogelijkheid om deze site te kunnen raadplegen. Daarnaast zijn wij niet aansprakelijk voor schade, direct of indirect, die het gevolg is van het gebruik van informatie die door middel van de site verkregen is.

Niets uit deze publicatie mag verveelvoudigd en/of vermenigvuldigd worden door middel van druk, fotokopie, microfilm, digitale technieken, internet, CD-ROM of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever.

Credits

Concept, ontwerp en realisatie: INNOVARIO

 

Delen via sociale media

Wij bieden een volledig assortiment van diensten op het gebied van verwarming, ventilatie en airconditioning; van installatie en preventief onderhoud tot vervanging en spoedservice bij problemen. Op al onze werkzaamheden geven wij een kwaliteitsgarantie. Wij hebben jarenlange ervaring met zowel verwarmings-, ventilatie- als airconditioningdiensten aan huis en op de zaak. Onze technici zijn zeer ervaren en altijd efficiënt en professioneel. U kunt er van op aan dat u een service van hoge kwaliteit ontvangt met veel aandacht voor detail en een duidelijke en nauwkeurige kostenraming.

Afbeeldingsgalerie

Afbeeldingsgalerie

Ook op gebied van nieuwbouw woningen kunnen wij u helpen met het zeroready concept van Mopac international systems.

Vraag naar dhr Kindermann: 0647543435

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?